Forside Features Priser Nyheder Log ind Kontakt

Hvem er vi

Features

Her på siden har vi fremhævet nogle af de funktioner som ligger i EWS GO.

Har du forslag til nye funktioner, eller ris / ros til de eksisterende er du mere end velkommen til at skrive til os. Du kan finde vores kontaktoplysninger på siden kontakt i menuen.


Det kan du i EWS GO

Dag til dag

Denne funktion går i andre systemer under mange navne, f.eks. dagbog eller journal. Men princippet er det samme. Når beboereren er i vores system, kan du nemt og enkelt holde styr på hvad i arbejder med og hvordan status er, ved at skrive indlæg i dag-til-dag.
På den måde er det også nemmere for alle ansatte, at se hvad der er sket med den enkelte beboer siden sidst den ansatte var på arbejde.

Handlemål

I mange virksomheder som arbejde med socialt eller pædagogisk arbejde, bliver der udarbejdet handleplaner for den enkelte beboer, for at give et bedre overblik over hvad den fremtidige plan for beboeren er, og hvordan man påtænker at arbejde med beboeren.
For at understøtte dette arbejde, kan EWS GO oprette handlemål på den enkelte beboer, og indsamle data om målet automatisk hos personalet.
Det betyder i praksis at hvis det planlægges at der skal arbejdes med en beboers evne til stå tidligt op om morgenen, så kan dette oprettes som et handlemål, og systemet vil så dagligt spørge personalet hvordan beboeren har handlet i forhold til dette mål.
Det betyder at i som virksomhed har mulighed for at trække statistikker og mål-tal på en beboers mål, og kan derfor nemt og enkelt fremvise reelt bevis for et måls aktuelle status.

Kalenderopgaver

I EWS GO kan i naturligvis også oprette opgaver, det kan være en enkelt opgave såsom et møde, eller det kan være gentagne opgaver, f.eks. rengøring eller egen-kontrol.
Når opgaven er oprette, vil systemet selv sørge for at lægge det i din kalender, og vise det på din daglige oversigt, så du ikke glemmer det.

Interne beskeder

Uanset formålet, har i altid mulighed for at skrive til hinanden internt i EWS GO.
Når man arbejder i et botilbud, et døgntilbud eller på en institution er det oftest sådan at man ikke ser hinanden på grund af døgnvagter og skiftende arbejdstider, men med EWS GO kan i stadig kommunikere med hinanden f.eks. i forbindelse med vagtbytte og lignende.

Automatisk opdatering

Fordi EWS GO er 100% web-baseret, vil i altid have et fuldt opdateret system.
Når vi udarbejder nye funktioner og muligheder, lægger vi automatisk disse ud, og de er derfor tilgængelige for jer som brugere øjeblikkeligt.
Copyright © 2021 EasyWebSystems.dk
Facebook ikon Google+ ikon